Νούμερο αγγελίας: 12387330, Τηλέφωνο:

Τιμή: € 13.000
Κατηγορία: Μοτοσυκλέτα - Τσόπερ
Χρονολογία  question 2 / 2004
Χιλιόμετρα: 95.000 χλμ
Καύσιμο: Βενζίνη
Κυβικά: 1.449 cc
Ίπποι: 88 bhp
Χρώμα: Κόκκινο (Μεταλλικό)
Κτεο εως: 07 / 2019
Προηγούμενοι κάτοχοι: 2
Τελευταία αλλαγή: 23 μέρες
Εμφανίσεις αγγελίας: 4726
Σύνδεσμος:
Τηλέφωνο:

Ιδιαιτερότητες

  • Αντίκα-Κλασικό
  • Εκθεσιακό
  • Εξάτμιση Ειδική
  • Ηλεκτρική μίζα
  • Κάγκελα Προστασίας
  • Μπάρες

Περιγραφή

Harley Davidson ROAD KING Firefighter Special Edition
Η μια μόνη και μοναδική στην Ελλάδα και μόνο για τους Λάτρεις H&D της αποκλειστικότητας.
Μια μοτοσικλέτα που θεσπίστηκε απο την Harley-Davidson ως φόρο τιμής στους πυροσβέστες μετά την 11η Σεπτεμβρίου στις τρομοκρατικές επιθέσεις Ηνωμένων Πολιτειών. Η εταιρεία επανασχεδιάσε τον βασιλιά της ασφάλτου σε ειδική έκδοση με πολύ περιορισμένα αντίτυπα για να τιμήσει όλους που έθεσαν σε κίνδυνο τη ζωή τους βοηθώντας τα θύματα των επιθέσεων στο Παγκόσμιο Κέντρο Εμπορίου στη Νέα Υόρκη , στο Πεντάγωνο και στην Ουάσιγκτον. Η Harley-Davidson Road King Firefighter Special Edition έχει σχεδιαστεί για τους καταναλωτές και όχι για επαγγελματική χρήση, χρησιμοποιώντας τα πιο ακριβά υλικά και σε λίγα αντίτυπα , Η ζήτηση όταν κατασκευάστηκε ήτανε πάρα πολύ μεγάλη κι έπρεπε κάποιος να υποβάλει αίτηση για την αγορά της με αποτέλεσμα να γίνει κλήρωση για την διάθεση της!
Οι κινητήρες και τα κιβώτια ταχυτήτων για τις μοτοσικλέτες κατασκευάστηκαν στο Milwaukee και η συναρμολόγηση γινόταν στο Harley-Davidson's York.
Πρόκειται λοιπόν για μια πολύ σπάνια μοτοσικλέτα σε πολύ περιορισμένη έκδοση που πλέον είναι συλλεκτικό.
Η ποιότητα κύλισης είναι αυτή της «χλίδας» πάνω στις αέροαναρτήσεις, το ταξίδι με μια Harley είναι περισσότερο μια απόλαυση παρά ένας σκοπός που έχει τέλος!
Είναι μια μοτοσυκλέτα που θα την ευχαριστηθείς. Και μπορεί να σας φανεί λίγο περίεργο, αλλά είναι ένα όχημα που λύνει προβλήματα (κυρίως ψυχολογικά) , αλλά θα τονίσουμε κάτι, ότι όταν μπαίνεις στη διαδικασία να συζήσεις με μία Harley Davidson , δεν οδηγάς απλά με μια μοτοσυκλέτα, αλλά αποκτάς μια νέα ζωή! Λιγότερα

Περισσότερα

Επικοινωνία

Μη στέλνετε προκαταβολή αν δεν έχετε διαβάσει τον σύμβουλο αγοράς!
Ονομα Παράσχος
Διεύθυνση ΚΑΛΑΜΑΤΑ Ν. ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ 24100
Τηλ. 1: